Een voorwaarde om een goed BIM te kunnen bouwen, is het gebruik maken van de kennis van de vakspecialisten. In het BIM wordt deze kennis gebundeld, zodat u daadwerkelijk twee keer kunt bouwen, één keer digitaal en één keer in de praktijk. Voor de bouw van het digitale prototype biedt Isoniq u de mogelijkheid om een goed model te bouwen, met de juiste informatie.

Onze vakspecialisten kunnen u adviseren over de mogelijkheden van onze producten en project specifieke specials voor knooppunten.

Naast onze volledige documentatie van de producten met de juiste detaillering erbij, beschikken wij over een uitgebreide bibliotheek van onze producten. De producten zijn volledig parametrisch opgezet en te gebruiken in Autodesk Revit.

Vanuit Revit kunt u een export maken naar IFC waarbij de elementen zijn ingeregeld, zodat ze in de juiste IFC entiteit worden weggeschreven, binnen de contouren zoals gedefinieerd door Buildingsmart.

De randvoorwaarden van de producten zijn in de family’s ingebouwd, zodat u de elementen

correct gebruikt. De informatie uit de elementen wordt door Isoniq gebruikt voor haar voorbereidingsproces.

De family’s zijn IFC ready en voldoen aan de voorwaarden van de Basis ILS. Wanneer u een compleet legplan wilt maken van de Isoniq producten, kunt u gebruik maken van de door ons aangeleverd tags om snel de gewenste informatie van de elementen op tekening weer te kunnen geven.

Isoniq biedt u de mogelijkheid om uw knooppunten op te lossen!

Via onze downloadpagina kunt u de elementen downloaden!